Bülent Ersoy‘un orkestrası, 28 Ağustos’ta çift aşının yanı sıra test de istenen KKTC’ye girişte, otelin temin ettiği sahte PCR testleriyle yakalandı. Polis gözetiminde sahneye çıkan ve ardından yargılanan orkestra üyeleri, son duruşmalarında birer ay ceza alırken, şef Onur Özelçağlayan 1.5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezalarının tamamlanan orkestra üyeleri bugün Lefkoşa Cezaevi’nden tahliye edildi.
DAVULCU, BÜLENT ERSOY’U BOMBALADI
Orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, Ersoy’a suçlamalarda bulundu. İzgi, “Bize hiçbir yardım etmedi. Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Ersoy benim çoluk çocuğumu bile aramadı. Sadece kendi reklamı için konuşuyor” dedi.
TÜRKİYE’YE DÖNÜYORLAR
Orkestra üyelerinden Uğur Can Sesler annesi Nermin Taşpınarlı da tahliye için Kıbrıs‘a geldi. Taşpınarlı, oğlunu orkestranın geldiği otel önünde karşıladı. Orkestra üyelerinin bu akşam saatlerinde Türkiye’ye geleceği öğrenildi.
1
Genç adamın anlattıkları Esra Erol’un programına damga vurdu: Annem Ramazan’la kaçtı, babam da Ramazan’ın karısını aldı
2
Berk Oktay’dan boşanan Merve Şarapçıoğlu, Demet Akalın’ın eski eşiyle aşk yaşamaya başladı
3
Şarkıcı Serpil Benay’dan çok konuşulacak itiraf: Yıllar önce İbrahim Tatlıses’in istismarına uğradım
4
MasterChef jürisi Mehmet Yalçınkaya ismini kullananlara sitem etti: Yaptığımız imza yemekleri kendilerininmiş gibi tanıtıyorlar
5
İstanbul’da taksi bulamayan Ezgi Mola, belediye otobüsünden paylaşım yaptı: Taksinizi başınıza çalın
6
Gülşen’in konserinde Galatasaray’a küfür! Ne yapacağını bilemeyen şarkıcı sahneden ayrıldı
7
İzmir depreminde ikiz yeğenlerini kaybeden İclal Aydın, ölüm yıl dönümünde yaptığı paylaşımla duygulandırdı
8
Görenler tanıyamıyor! İşte Ebru Gündeş’in hiç bilinmeyen fotoğrafları
9
İstenmeyen gelin ilan edilen Hadise, Mehmet Dinçerler’in annesi ile tanıştı
10
Kim Milyoner Olmak İster’de tartışma yaratan “Menemen” sorusu